Figyelem!! A portál teljes körű használatához jelentkezzen be!!

Tiszelt Munkáltató!

A 2019. évtől az SZJA törvény változásának megfelelően az OTP Cafeteria kártya utalványait a bérrel megegyező adó- és járulék terheli. A juttatások értékhatár nélkül adhatók.

Az alábbi cafeteria elemek érhetők el az OTP Cafeteria kártyán. https://www.otpcafeteria.hu/g/spacer.gif 

Ajándékutalvány

Az Ajándékutalvány idén is a legszélesebb körben felhasználható cafeteria eleme a kártyának. Felhasználható például háztartási vegyi áruk, háztartási cikkek, kozmetikumok, ruházat, szépségápolás, könyvek, elektronikai cikkek, lakberendezés, bútor, sport és szabadidős tevékenységek és  fogyasztásra kész étel vásárlására.

Iskolakezdési támogatás utalvány

Az iskolakezdési támogatás felhasználható tanévkezdéshez, beiskolázáshoz kapcsolódó termékek megvásárlására.

Kultúra utalvány

Kulturális (múzeum, színház, tánc, zeneművészet, könyvtári beiratkozás, egyéb kultúra) szolgáltatásra / eseményre szóló belépőre / bérletre használható fel.

Sport utalvány

A sportról szóló törvény hatálya alá tartozó sportrendezvényekre szóló belépőkre, bérletre használható fel.

Ha Ön már szerződött Munkáltatónk, a bejelentkezést követően megrendelheti az OTP Cafeteria kártyákat munkavállalói számára, feltöltheti egyenlegüket és kezelheti adatait.

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. évek óta meghatározó szereplője a hazai Cafeteria piacnak. Új fejlesztéseink révén nemcsak szolgáltatni tudjuk  termékeinket, hanem OTP Cafeteria szoftverünkkel a nyilatkoztatáshoz szükséges cafeteria adminisztrációt is segítjük. Az alábbi videón bemutatjuk az OTP Cafeteria szoftver működését. Video megtekintése